Een stacaravan huren

U heeft geen caravan of tent, maar wel op vakantie genieten van de unieke campingsfeer? Dan zijn onze 4 persoons stacaravans iets voor u. Onze stacaravans zijn ideaal voor een heerlijke vakantie. Of u het nu Glamorous Camping (Glamping) noemt, of gewoon prijsbewust huren: u bent verzekert van een fijne stacaravan in een prachtige omgeving.

Onze stacaravans zijn allemaal van een recent bouwjaar en van de hoogste kwaliteit. De stacaravans zijn vlakbij kampeervelden De Esch en De Ravenhorst geplaatst. Mocht u familie of vrienden hebben die graag kamperen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u vlakbij elkaar geboekt wordt, zodat u samen vakantie kunt vieren.

Stacaravan verhuur op de camping Interieur stacaravan Spelende kinderen bij de stacaravan Interieur slaapkamer stacaravan Tuin van de stacaravan Interieur stacaravan plattegrond stacaravan Stacaravan verhuur de Bataaf De Bataaf1


Indeling van de stacaravan

De stacaravans van Camping het Wieskamp hebben een houten of bestraat terras en allemaal parkeergelegenheid bij de stacaravan. Alle stacaravans zijn rook- en huisdiervrij. Onze stacaravans zijn allemaal van een recent bouwjaar en van de hoogste kwaliteit.

Indeling

De stacaravans hebben allemaal de woonkamer in het midden. De caravans zijn extra breed, waardoor ze zeer ruimtelijk werken. De oppervlakte is 8.60 meter bij 3.75 meter. De stacaravan heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 een 2-persoonsbed en 1 twee aparte bedden heeft. In de stacaravan is verder een douche, een apart toilet, een praktische en gezellige woonkamer en een open keuken.


Inrichting stacaravan

In de stacaravan is een complete inrichting voor 4 personen aanwezig. Er zijn dekbedden, kussens en lakenpakketten aanwezig. Het enige wat u wel zelf dient mee te nemen zijn hand- en theedoeken etc. Alle stacaravans zijn voorzien van een magnetron, kleurentelevisie met DVD speler en gratis  WiFi. Kijk hier voor de actuele prijzen.

klik hier voor uw reservering klik hier voor uw folder

achtergrond camping twitter
Houdt u van #brocante ? De #Achterhoek kent veel Brocante plekjes. Met deze route van @MooiAchterhoek komt u op de… https://t.co/GRwgPsIwSy

 
recommended door zoover

Van de Zoover site:
De Wieskamp ligt vlakbij Winterswijk. Lekkere plek on te gaan fietsen en wandelen. De eigenaren hebben hart voor de zaak, dat kun je wel zien. Erg behulpzaam, toen mijn laptop geen verbinding wou maken met wifi, kwam de eigenaar en heeft verholpen, lag aan mijn instellingen.