Aanbiedingen

Speciale aanbiedingen

Als wij speciale aanbiedingen hebben, dan kunt u deze vinden op deze pagina. Bij het reserveren, vindt u de aanbiedingen dan ook tijdens het boekingsproces.
 
Fiets4daagse arrangement
Van 26-29 juni 2018 vindt in Winterswijk weer de jaarlijkse Internationale Fiets4daagse plaats. Een prachtig evenement, geheel verzorgd door lokale vrijwilligers. Er zijn 3 verschillende routes, van 25, 40 en 60 kilometer lang, langs de mooiste plekken van Winterswijk, Achterhoek en het west-Münsterland.
 
Speciaal voor deze fiets4daagse hebben wij speciale arrangementen. Deze arrangementen zijn altijd voor 2 personen en zijn inclusief 2 startbewijzen. Mocht u meer startbewijzen nodig hebben, dan kunt u dat aangeven tijdens het boekingsproces. Deze kunt u dan voor het gereduceerde tarief van € 10,00 erbij aanschaffen. Wij zorgen dat bij inchecken de passe-partouts voor u gereed liggen.
 
Kampeerarrangement 7 dagen kamperen met privésanitair, inclusief startbewijzen €119,00
Dit arrangement is geldig van maandag 25 juni tot maandag 2 juli. U kampeert dan voor € 119,00 en daarvoor krijgt u een kampeerplaats met privésanitair inclusief stroom, WiFi en 2 passe-partouts voor de fiets4daagse. De prijs is exclusief toeristenbelasting.
 
Kampeerarrangement 7 dagen kamperen op comfort XL plaats met privésanitair, inclusief startbewijzen €147,00
Dit arrangement is geldig van maandag 25 juni tot maandag 2 juli. U kampeert dan voor € 147,00 en daarvoor krijgt u een Comfort XL kampeerplaats met privésanitair inclusief stroom, WiFi en 2 passe-partouts voor de fiets4daagse. De prijs is exclusief toeristenbelasting.
 
Huurarrangement voor een midweek, inclusief startbewijzen €250,00
Dit arrangement is geldig van maandag 25 juni tot vrijdag 29 juni (midweek). U kunt dan een Landlevenchalet, Landleven Familiy chalet, Landleven Life chalet of Finngalow huren voor € 250,00. Daarvoor krijgt u de huuraccommodatie inclusief lakenpakketten (voor 2 personen), eindschoonmaakkosten en 2 passe-partouts voor de fiets4daagse. De prijs is exclusief toeristenbelasting.

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan