Activiteiten in Winterswijk

Er is een scala aan uitjes en activiteiten in Winterswijk

Als u verblijft op Camping het Wieskamp bevindt u zich in Winterswijk. Hier hoeft u niet bang te zijn dat u zich gaat vervelen. Er is een scala aan uitjes en activiteiten in Winterswijk om u te vermaken. Hieronder vindt u vast een greep uit het aanbod.

Winterswijk voor het hele gezin
Als u uw kinderen even heerlijk wilt laten spelen en ravotten gaat u naar Recreatiepark Sevink Molen. In het avonturenpark kunnen ze springen op trampolines, racen op skelters en binnen en buiten spelen.

Voor wat oudere kinderen is een escape room een aanrader. Ga bijvoorbeeld naar Escape Room Winterswijk: het Mysterie van Mondriaan. Probeer binnen een uur uit de kamer te ontsnappen en zet de snelste tijd neer.

Heeft u kinderen die van vervoer houden? Neem ze dan mee naar Transit Oost. Hier ziet u de historie van het openbaar vervoer in Oost-Nederland en kunt u meer leren over de textielindustrie en kolenvervoer. In Transit Oost kunt u oude bussen en een treinstel van binnen bekijken en een grote modelbaan.

Als u houdt van musea is een bezoek aan het Museum Villa Mondriaan een goed idee. Het museum bevindt zich in het vroegere ouderlijk huis van de schilder. Hier leert u meer over de beginjaren van Mondriaan.

Sportieve activiteiten in Winterswijk
Er zijn ook voldoende activiteiten in Winterswijk voor sportievelingen. Maak een prachtige wandeling door de natuur of stap op de fiets om de omgeving te ontdekken. Bij de receptie van Camping het Wieskamp zijn routes te verkrijgen. Zo weet u zeker dat u niks moois mist in de omgeving.

Op de Golf en Countryclub Winterswijk kunt u een balletje slaan in een groene en rustige omgeving. Er is tevens een restaurant aanwezig voor als u even wilt bijkomen.

Baantjes trekken in het zwembad kunt u uiteraard op de camping in het buitenzwembad, maar als het weer het niet toelaat kunt u ook genieten van een van de binnenzwembaden in Winterswijk. Bezoek het Gemeentebad Jaspers of het Strandbad Winterswijk voor waterpret.

Verblijf op Camping het Wieskamp en ontdek alle leuke activiteiten in Winterswijk.

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan