Camping aan de Grens

Camping aan de grens met Duitsland

Camping het Wieskamp bevindt zich vlak aan de grens met Duitsland. Dit maakt het zeer gemakkelijk om op uw vakantie ook onze oosterburen te bezoeken. Ontdek de Duitse cultuur, het heerlijke eten en leuke steden.

De leukste dingen om te doen over de grens
De dichtbijzijnste Duitse plaats vanaf de camping is Vreden. Vreden ligt in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en staat bekend om zijn oude centrum en het mooie natuurgebied Zwillbrock. Hier kunt u zelfs flamingo’s tegenkomen.

Op een half uur rijden van de camping vindt u de gezellige stad Bocholt. Door het grote winkelaanbod kunt u zich hier prima vermaken als u van shoppen houdt. Ook een fietstocht door de omliggende natuur is een aanrader. Er zijn verschillende idyllische routes beschikbaar voor zowel fietsers als wandelaars.

Als u het niet erg vindt om een uurtje in de auto te zitten, dan is de stad Oberhausen een aanrader over de grens. In het winkelcentrum CentrO kunt u zich uitleven in de vele winkels en in het Gasometer kunt u via een panoramalift naar het dak voor een schitterend uitzicht over het Ruhrgebied.

Ook op een uur rijden van Camping het Wieskamp ligt Munster. De Domplatz is de bekendste plek in Munster. Hier staat de Dom van Munster en twee keer per week vindt u hier een markt. De leukste winkels en terrasjes vindt u aan de Prinzipalmarkt. In de Aasee vindt u een aantal attracties zoals een dierentuin, paardenmuseum en een planetarium.

Boek hier uw verblijf aan de grens
Bezoek het Duitse Münsterland gemakkelijk vanaf de camping. Als u de grote steden al heeft bezocht of liever iets anders ziet, dan zijn er ook genoeg kleine dorpjes, kastelen en musea die u kunt bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Schloss Nordkirchen of Burg Vissering in Lüdinghausen. Daarnaast vindt u in Metelen een Spoorwegmuseum en kunt u het plaatsje Tecklenburg bezoeken dat in zijn geheel op de monumentenlijst staat.

Verblijf bij een camping aan de grens en ontdek de leuke grensregio van Nederland en Duitsland. Boek hier uw verblijf bij Camping het Wieskamp.

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan