Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

**UPDATE 15 september 2021**
Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

De ontwikkelingen rondom Corona houdt veel mensen bezig. Veel mensen vragen zich af begrijpelijkerwijs wat dit betekent voor hun vakantie. Wij volgen de richtlijnen van onze brancheorganisatie HISWA-RECRON, het RIVM en de veiligheidsregio Noord en Oost-Gelderland. Alle standplaatsen hebben privésanitair en dat geldt uiteraard ook voor alle verhuureenheden. Kamperen is een veilige manier van op vakantie gaan. Uiteraard besteden wij extra aandacht aan de reiniging. Ook voor de schoonmaak van onze verhuur worden extra hygiëne maatregelen genomen, waardoor ook hier niets uw verblijf in de weg staat. Een verblijf op de camping is, met de juiste voorzorgsmaatregelen, net zo veilig als een verblijf thuis. Gastvrijheid zit in onze genen en deze maatregelen passen daar niet bij. Maar de regels zijn noodzakelijk en verplicht. Bovendien zit gastvrijheid ook in het veilig houden van uw verblijf. Wij vragen u om begrip hiervoor.

Dit zijn dit zijn de maatregelen die wij nemen:
✅ Extra hygiënische maatregelen in het privésanitair, verhuur, horeca en de receptie, zoals extra reiniging van handcontactpunten met professionele middelen
✅ Er staan bij verschillende voorzieningen handdesinfecteerstations die u kunt gebruiken
✅ Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >70 graden) en met gespecialiseerde desinfectans waardoor virussen niet overleven.
✅ De horeca is volledig open, een geldige QR code is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder
✅ Covid-protocollen en aanwijzingen van de overheid kunnen altijd aanleiding zijn op korte termijn aanpassingen te maken in de openstelling van voorzieningen en het aanbieden van activiteiten.
✅ Alle overige maatregelen zijn vervallen

Wat erg belangrijk is: Bent u ziek? Blijf thuis!
Dit geldt bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Heeft u ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als u 24 uur lang geen klachten heeft, mag u weer naar buiten. (bron: Rijksoverheid.nl)

Vertoont u klachten tijdens uw verblijf: dan mogen wij u van overheidswege geen toegang verlenen tot onze voorzieningen en gebouwen. Blijf op uw standplaats of in uw accommodatie totdat u naar huis kunt gaan. Het is erg belangrijk dat u deze aanwijzingen opvolgt. Het is in ons aller belang dat iedereen de regels goed opvolgt, zodat we de Coronaperiode zo snel mogelijk doorkomen.

Wij houden de situatie uiteraard nauwlettend in de gaten. Mocht er iets wijzigen, dan zullen we dat hier publiceren. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen uw vragen zorgvuldig beantwoorden. U kunt ons bereiken via 0543-514612 of info@wieskamp.nl

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan