Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

**UPDATE 29 mei 2020**
Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

De ontwikkelingen rondom Corona houdt veel mensen bezig. Veel mensen vragen zich af begrijpelijkerwijs wat dit betekent voor hun vakantie. Wij volgen de richtlijnen van onze brancheorganisatie HISWA-RECRON, het RIVM en de veiligheidsregio Noord en Oost-Gelderland. Alle standplaatsen hebben privésanitair en dat geldt uiteraard ook voor alle verhuureenheden. Kamperen is een veilige manier van op vakantie gaan. Uiteraard besteden wij extra aandacht aan de reiniging. Ook voor de schoonmaak van onze verhuur worden extra hygiëne maatregelen genomen, waardoor ook hier niets uw verblijf in de weg staat. Een verblijf op de camping is, met de juiste voorzorgsmaatregelen, net zo veilig als een verblijf thuis.

Wij trachten alle voorzieningen zoveel mogelijk te openen. De komende zomer zullen er nog wel veel beperkingen gelden vanuit overheidszijde. Soms zijn die beperkingen zodanig dat wij voorzieningen niet kunnen openen, omdat bijvoorbeeld controle op naleving van de protocollen, niet goed mogelijk is. In het geval van voorzieningen waarop leeftijdsbeperkingen van toepassing zijn, is toegang alleen mogelijk met een door ons verstrekt polsbandje, die ouders kunnen ophalen voor hun eigen kinderen, met een bewijs van de leeftijd. Gastvrijheid zit in onze genen en deze maatregelen passen daar niet bij. Maar de regels zijn noodzakelijk en verplicht. Wij vragen u om begrip hiervoor.

Dit zijn dit zijn de maatregelen die wij nemen:
✅ Extra hygiënische maatregelen in het privésanitair, verhuur en de receptie, zoals extra reiniging van handcontactpunten met professionele middelen
✅ Er staan bij verschillende voorzieningen handdesinfecteerstations die u kunt gebruiken
✅ Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >70 graden) en met gespecialiseerde desinfectans waardoor virussen niet overleven.
✅ De overdekte speeltuin is per 1 juni vanaf 12 uur weer open voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, mits de ouders bij de receptie een polsbandje hebben opgehaald (legitimatie verplicht).
✅ U kunt in de receptie gratis bordspellen lenen, die u mag meenemen naar uw standplaats
✅ Het recreatiewerk zal in aangepaste vorm komende zomer worden aangeboden
✅ Grote activiteiten voor volwassenen, zoals bingo zullen niet doorgaan
✅ De snackbar is open. Het terras en het restaurant gaan (met beperkingen) weer open op 19 juni aanstaande
✅ Het zwembad is per 30 mei weer open met beperkingen. De regels vindt u hier: https://www.wieskamp.nl/media/informatie/zwembad.pdf

Verder is het belangrijk om te weten dat op onze camping dezelfde regels gelden als buiten de camping:
➡️ Kinderen van 13 en ouder en volwassenen die niet tot een gezamenlijke huishouding horen, houden altijd 1,5 meter afstand tot elkaar
➡️ Huur van accommodaties/kampeerplaatsen met meer dan 2 personen in 1 accommodatie/kampeerplaats is alleen toegestaan indien men een gezamenlijke huishouding voert.
➡️ Bij de voorzieningen staan borden met aanwijzingen. Volg deze altijd op!
➡️ Hou altijd 1,5 meter afstand van onze medewerkers!

Wat erg belangrijk is:  Bent u ziek? Blijf thuis!
Dit geldt bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Heeft u ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als u 24 uur lang geen klachten heeft, mag u weer naar buiten. (bron: Rijksoverheid.nl)

Vertoont u klachten tijdens uw verblijf: dan mogen wij u van overheidswege geen toegang verlenen tot onze voorzieningen en gebouwen. Blijf op uw standplaats of in uw accommodatie totdat u naar huis kunt gaan. Het is erg belangrijk dat u deze aanwijzingen opvolgt. Het is in ons aller belang dat iedereen de regels goed opvolgt, zodat we de Coronaperiode zo snel mogelijk door komen.

Wij houden de situatie uiteraard nauwlettend in de gaten. Mocht er iets wijzigen, dan zullen we dat hier publiceren. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen uw vragen zorgvuldig beantwoorden. U kunt ons bereiken via 0543-514612 of info@wieskamp.nl

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan