Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

**UPDATE 1 juni 2021**
Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

De ontwikkelingen rondom Corona houdt veel mensen bezig. Veel mensen vragen zich af begrijpelijkerwijs wat dit betekent voor hun vakantie. Wij volgen de richtlijnen van onze brancheorganisatie HISWA-RECRON, het RIVM en de veiligheidsregio Noord en Oost-Gelderland. Alle standplaatsen hebben privésanitair en dat geldt uiteraard ook voor alle verhuureenheden. Kamperen is een veilige manier van op vakantie gaan. Uiteraard besteden wij extra aandacht aan de reiniging. Ook voor de schoonmaak van onze verhuur worden extra hygiëne maatregelen genomen, waardoor ook hier niets uw verblijf in de weg staat. Een verblijf op de camping is, met de juiste voorzorgsmaatregelen, net zo veilig als een verblijf thuis. Gastvrijheid zit in onze genen en deze maatregelen passen daar niet bij. Maar de regels zijn noodzakelijk en verplicht. Bovendien zit gastvrijheid ook in het veilig houden van uw verblijf. Wij vragen u om begrip hiervoor.

Dit zijn dit zijn de maatregelen die wij nemen:
✅ Extra hygiënische maatregelen in het privésanitair, verhuur en de receptie, zoals extra reiniging van handcontactpunten met professionele middelen
✅ Er staan bij verschillende voorzieningen handdesinfecteerstations die u kunt gebruiken
✅ Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >70 graden) en met gespecialiseerde desinfectans waardoor virussen niet overleven.
✅ U kunt in de receptie gratis bordspellen lenen, die u mag meenemen naar uw standplaats
✅ De horeca is met ingang van 5 juni volledig geopend, met een maximum van 50 personen binnen. Vooraf reserveren is gewenst, ter plekke reserveren mag ook.
✅ De overdekte speeltuin is geopend
✅ Wij mogen binnen recreatiewerk aanbieden voor kinderen tot en met 12 jaar. Met uitzondering van onze medewerkers heeft er dan ook niemand van 13 jaar en ouder toegang tot de knutselruimte. Er is geen minimumleeftijd, maar uw kind moet wel zelfstandig kunnen knutselen, omdat ook onze medewerkers zoveel mogelijk afstand moeten houden. Wij zullen zoveel mogelijk activiteiten buiten organiseren, zodat ook oudere kinderen met activiteiten mee kunnen doen.
✅ Wij mogen geen recreatiewerk aanbieden voor 18 jaar en ouder. We zullen ons programma hierop aanpassen.
✅ Covid-protocollen en aanwijzingen van de overheid kunnen altijd aanleiding zijn op korte termijn aanpassingen te maken in de openstelling van voorzieningen en het aanbieden van activiteiten.

 

Verder is het belangrijk om te weten dat op onze camping dezelfde regels gelden als buiten de camping:
➡️ Iedereen van 18 en ouder die niet tot een gezamenlijke huishouding horen, houden altijd 1,5 meter afstand tot elkaar
➡️ Bij de voorzieningen staan borden met aanwijzingen. Volg deze altijd op!
➡️ Hou altijd 1,5 meter afstand van onze medewerkers!
➡️ Heeft u klachten tijdens uw verblijf, dan is er een GGD-teststraat in Winterswijk, waar u met uw DIGid een afspraak kunt maken via https://coronatest.nl/ik-wil-me-laten-testen/een-online-afspraak-maken.

➡️ Bent u tijdens uw vakantie aan de beurt voor de eerste of de tweede vaccinatie? Dan kunt u via de GGD ook in Lichtenvoorde terecht.

 

Wat erg belangrijk is: Bent u ziek? Blijf thuis!
Dit geldt bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Heeft u ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als u 24 uur lang geen klachten heeft, mag u weer naar buiten. (bron: Rijksoverheid.nl)

Vertoont u klachten tijdens uw verblijf: dan mogen wij u van overheidswege geen toegang verlenen tot onze voorzieningen en gebouwen. Blijf op uw standplaats of in uw accommodatie totdat u naar huis kunt gaan. Het is erg belangrijk dat u deze aanwijzingen opvolgt. Het is in ons aller belang dat iedereen de regels goed opvolgt, zodat we de Coronaperiode zo snel mogelijk doorkomen.

Wij houden de situatie uiteraard nauwlettend in de gaten. Mocht er iets wijzigen, dan zullen we dat hier publiceren. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen uw vragen zorgvuldig beantwoorden. U kunt ons bereiken via 0543-514612 of info@wieskamp.nl

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan