Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

**UPDATE 29 maart 2020**
Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

De ontwikkelingen rondom Corona houdt veel mensen bezig. Veel mensen vragen zich af begrijpelijkerwijs wat dit betekent voor hun vakantie. Wij volgen de richtlijnen van onze brancheorganisatie HISWA-RECRON, het RIVM en de veiligheidsregio Noord en Oost-Gelderland.

De camping mag open blijven, vanwege het feit dat wij geen gemeenschappelijke toiletruimtes hebben. Alle standplaatsen hebben privésanitair en dat geldt uiteraard ook voor alle verhuureenheden. Kamperen is dus ene veilige manier van op vakantie gaan. Wij hebben de capaciteit verlaagd, zodat er op de velden veel ruimte blijft om afstand te houden. Uiteraard besteden wij extra aandacht aan de reiniging. Ook voor de schoonmaak van onze verhuur worden extra hygiëne maatregelen genomen, waardoor ook hier niets uw verblijf in de weg staat. Een verblijf op de camping is, met de juiste voorzorgsmaatregelen, net zo veilig als een verblijf thuis.

Dit zijn dit zijn de maatregelen die wij nemen:
✅ Extra hygiënische maatregelen in het privésanitair, verhuur en de receptie, zoals extra reiniging van handcontactpunten met professionele middelen
✅ Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >70 graden) en met gespecialiseerde desinfectans waardoor virussen niet overleven.
✅ Het restaurant en de overdekte speeltuin zijn gesloten
✅ Het recreatieprogramma tijdens de Paasvakantie vervalt. Wij zullen zorgen voor een gratis spellenuitleenpakket en zullen met de Paasdagen eieren verstoppen op uw eigen perceel en eieren ter beschikking stellen om in de caravan of huisje te verven. Nadere informatie volgt.

Verder is het belangrijk om te weten dat op onze camping dezelfde regels gelden als buiten de camping:
➡️ De buiten speeltuin is alleen toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar
➡️ Geen groepsvorming met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar onder toezicht van ouder/voogd en personen die een gezamenlijke huishouding voeren
➡️ Wij staan geen bezoekers van buitenaf toe
➡️ Wij staan geen samenkomsten toe op de percelen
➡️ Huur van accommodaties met meer dan 2 personen in 1 accommodatie is alleen toegestaan indien men een gezamenlijke huishouding voert.

Wij houden de situatie uiteraard nauwlettend in de gaten. Mocht er iets wijzigen, dan zullen we dat hier publiceren. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen uw vragen zorgvuldig beantwoorden. U kunt ons bereiken via 0543-514612 of info@wieskamp.nl

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan