Fietsen in de Achterhoek

De Achterhoek staat bekend om zijn goed onderhouden fietspaden

Bent u een liefhebber van fietsen? Dan bent u in de Achterhoek op de juiste plek. Fietsen in de Achterhoek is geschikt voor zowel de fanatieke fietser als de incidentele fietser. De Achterhoek staat bekend om zijn goed onderhouden fietspaden en duidelijke routestructuur. Zo hoeft u niet te verdwalen en kunt u optimaal genieten van de route.

Op Camping het Wieskamp kunt u fietsen, kinderzitjes en e-bikes huren. Zo kunt u gemakkelijk de omgeving vanaf de camping verkennen. Uiteraard kunt u ook uw eigen fiets meenemen naar de camping.

De mooiste fietsroutes in de Achterhoek

Er zijn een groot scala aan fietsroutes beschikbaar in de Achterhoek. Fiets tussen de weilanden door, langs dorpjes of over de glooiende heuvels. Maak onderweg een tussenstop bij een van de leuke restaurantjes of cafés voor een lunch of een drankje.

Bij de receptie van de camping kunt u terecht voor de fietsknooppuntenkaart en voor verschillende fietsroutes. Met de fietsknooppuntenkaart kunt u zelf gemakkelijk een route maken. Bedenk van te voren hoe lang u wilt fietsen en selecteer vervolgens een aantal knooppunten om te volgen. Zo maakt u zelf uw ideale rondje.

Heeft u tips nodig? Die zijn er in overvloed. Rij bijvoorbeeld door de binnenstad van vestingstad Groenlo of bezoek Kasteel Ruurlo, een prachtig rijksmonument. Maak wellicht ook een uitstapje naar onze oosterburen in Duitsland waar u flamingo’s kunt zien in het Zwillbrocker Venn. Wilt u prachtige landhuizen zien? Fiets dan richting Lochem en Laren.

Wilt u dicht in de buurt van Winterswijk blijven? Ook dat is geen probleem. In de omgeving van de camping vindt u veel historie, boerderijen en landerijen die voor een mooie fietstocht in de Achterhoek zorgen. Stop vooral ook in het leuke centrum van Winterswijk voor een welverdiende pauze.

Fietsen vanaf Camping het Wieskamp

Kom logeren bij Camping het Wieskamp en geniet van een mooie fietstocht in de Achterhoek. Heeft u pech met de fiets? Dat is geen probleem. De camping is ANWB gastvrij punt. Dit betekent dat wij een gereedschapsset hebben voor reparaties en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Boek hier uw verblijf op Camping het Wieskamp en geniet van fietsen in de Achterhoek.

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan