Fietsen in Winterswijk

Ontdek de mooiste fietsregio van de Achterhoek

De Achterhoek staat bekend als één van de mooiste fietsregio’s van Nederland. Met prachtige fietspaden en afwisselende landschappen. De gehele regio is voorzien van fietsknooppunten, waardoor u makkelijk van knooppunt naar knooppunt kun fietsen. Dit knooppunten systeem gaat ook deels over de grens heen. Een ervaring op zich.

In de receptie kunt u terecht voor de fietsknooppunten kaart en voor verschillende fietsroutes door de regio.

Vanuit de camping bereikt u het centrum van Winterswijk overigens erg gemakkelijk per fiets. U bent er in ongeveer 10 fiets minuten.
Meer informatie: www.100procentwinterswijk.nl/zien-doen/fietsen

Fietsverhuur
U kunt bij Camping Capfun het Wieskamp terecht voor fietsverhuur. Wij verhuren Unionfietsen voor volwassen en voor kinderen. Daarnaast hebben we E-bikes, kinderzitjes en skelters in de verhuur.

ANWB
Onze camping is ANWB gastvrijpunt, met bijvoorbeeld een gereedschap set voor kleine reparaties en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Meer info: www.anwb.nl/fietsen/gastvrijplus/winterswijk-henxel/camping-het-wieskamp

Fietsvierdaagse
De Internationale Fiets4daagse van Winterswijk is inmiddels een begrip in fiets minnend Nederland. Een geheel door vrijwilligers gerund evenement, die u middels geweldige routes kennis laten maken met Nederland en Duitsland. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden, meestal in de laatste week van juni. De afstanden zijn 25-40 of 60 kilometer per dag.

Het startpunt is ca 3 kilometer van Camping Capfun het Wieskamp verwijderd. We zijn dus een uitgelezen plek om te verblijven als u hieraan deelneemt. Daarnaast kunt u middels speciale arrangementen voordelig meedoen. Deze arrangementen staan op onze aanbiedingen pagina vermeld.
Meer informatie: www.fiets4daagsewinterswijk.nl

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."