Horeca

Sfeervol restaurant en terras

In de afgelopen jaren hebben wij onze gehele horeca verhuurd gehad en werd in het gebouw Antoons Kip en Schnitzel geëxploiteerd. Helaas was de Coronacrisis teveel voor Antoons en zijn hun activiteiten per 1 juni beëindigd.

Per 1 juni wordt de horeca weer door ons geëxploiteerd. Maar vanwege het feit dat deze ontwikkeling zo snel is gegaan, is het niet meer mogelijk gebleken voor het seizoen 2020 een volwaardig à la carte restaurant te openen. Ook zijn er nog forse beperkingen van kracht vanwege de maatregelen omtrent Corona.
Op 1 juni zal de snackbar open gaan en van daaruit kunt u snacks en dergelijke afhalen. Op 19 juni zal het terras en het restaurant weer open gaan voor campinggasten, voor zover dit mogelijk is vanwege de Coronamaatregelen.

Wij zullen werken met een beperkte kaart, met een plateservice, snacks en pizza. U bent dan van harte welkom om bij ons te komen eten. Wij vragen u begrip voor deze onvoorziene ontwikkeling.
In de winterperiode van 2020-2021 zullen wij het restaurant verbouwen en een nieuw concept introduceren. In 2021 maken we een frisse start met een nieuw restaurant.
Ondertussen blijft ons restaurant met terras, alhoewel met een beperkte kaart, sfeervol en gastvrij. U bent van harte welkom.

De horeca is te bereiken op: 0543 227010

Website: https://www.restaurant-wieskamp.nl/

Wegens verbouwing is het restaurant gesloten van begin november 2020 t/m eind februari 2021.

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan