Kamperen in de Achterhoek

Geniet van de vrijheid van het kamperen

Geniet van de vrijheid van het kamperen in de Achterhoek. Als u op zoek bent naar rust, natuur, ruimte en gastvrijheid dan bent u in de Achterhoek aan het juiste adres.

De Achterhoek heeft voor ieder wat wils. Ga heerlijk winkelen in een van de leuke gemeente zoals Doetinchem of Doesburg. Breng een bezoek aan een heus kasteel in Vorden of Ruurlo. Of verwen uzelf in een wellness midden in de natuur, waar u kunt genieten van een massage en de sauna.

Cultuur en natuur in de Achterhoek

Voor de liefhebber van natuur en sportieve activiteiten is kamperen in de Achterhoek een echte aanrader. Fietsen en wandelen is een heerlijke activiteit in deze omgeving. Fiets van dorpje naar dorpje dwars door de bossen of wandel de verschillende routes via het knooppuntennetwerk. Hier haalt u uw hart op in de natuur.

De culinaire liefhebber komt ook goed aan zijn trekken tijdens een kampeervakantie in de Achterhoek. Restaurants met streekproducten vindt u in elke uithoek. In het najaar en de winter kunt u genieten van de speciale wildgerechten met een heerlijke herfstbok uit een van de brouwerijen. Het voorjaar staat in het teken van asperges en ook de wijnen uit de streek zijn een aanrader.

Met de kinderen op pad in de Achterhoek is ook zeker goed te doen. Bezoek bijvoorbeeld een van de speeltuinen zoals Sevink avonturenpark in Winterswijk of Het land van Jan Klaassen in Braamt. Ook leuk met het gezin is het Klimbos Achterhoek en Pannenkoekenboerderij De Heikamp in Ruurlo.

Camping in de Achterhoek

Kamperen in de Achterhoek doet u bij Camping het Wieskamp. Kies een standplaats op een van de mooie velden. De plaatsen zijn modern en comfortabel. Zo heeft u onder andere een privé sanitair, stroom en gratis wifi. Heeft u zelf geen tent? Dat is geen probleem. Bij Camping het Wieskamp kunt u ook chalets huren. Zo verblijft u op een comfortabele manier toch midden in de natuur.

Boek hier uw verblijf en kom kamperen in de Achterhoek!

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan