Omgeving Winterswijk

In de omgeving van Winterswijk is genoeg te doen

Camping het Wieskamp bevindt zich in Winterswijk. In de omgeving van Winterswijk is genoeg te doen voor jong en oud. Ga op ontdekking in de Achterhoek en zelfs over de grens met Duitsland en u hoeft zich geen moment te vervelen.

Een gedeelte van Winterswijk is Nationaal Landschap. Dit is een prachtig coulissenlandschap met weilanden, bossen en boerderijen. Hier kunt u onder andere een steengroeve bezoeken, kaas proeven bij verschillende boeren en zelfs een wijngaard bezoeken.

De Achterhoek
Ga er op uit in de Achterhoek. Hier kunt u heerlijk fietsen of wandelen in de bossen en tussen de weilanden. In het meest oostelijke deel van Gelderland vindt u de Achterhoek en dat is dichterbij dan u wellicht denkt.

De Achterhoek heeft een aantal leuke steden waar u een dag door kunt brengen. Denk bijvoorbeeld aan Doetinchem.Dit is de grootste stad van de Achterhoek en in de omgeving van Winterswijk. Hier kunt u heerlijk winkelen, genieten van een drankje op een terras of een bezoek brengen aan de schouwburg.

Zutphen is een andere mooie stad in de omgeving van Winterswijk. Deze Hanzestad is gelegen aan twee rivieren: de Berkel en de IJssel. In de stad vindt u gezellige restaurants, leuke winkels en prachtige monumenten.

Winterswijk vlak bij Duitsland
Winterswijk ligt vlakbij de grens met Duitsland. Hier kunt u zelfs op de fiets naartoe. Ga bijvoorbeeld naar natuurgebied Zwillbrock waar u flamingo’s kunt spotten. Of maak een mooie fietstocht door de bossen.

Over de grens zijn er ook romantische dorpjes en steden om te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan Munster, Oberhausen of Bocholt. In de kleinere dorpjes vindt u vaak mooie kerken en oude dorpspleinen. Perfect om heerlijk rond te dwalen.

In de omgeving van Winterswijk ligt de Duitse stad Vreden het dichts bij de camping. Hier kunt u meer leren over de geschiedenis van de stad door bijvoorbeeld de authentieke winkel uit 1880 te bezoeken. In de compacte binnenstad kunt u prima winkelen.

Ontdek de omgeving van Winterswijk tijdens uw verblijf bij Camping het Wieskamp. Boek hier uw kampeerplaats, bungalow of chalet.

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan