Faciliteiten jaarplaatsen

Het hele jaar vakantie!

Wilt u altijd op vakantie kunnen? Met een jaarplaats op Camping het Wieskamp kan dat. Als jaargast kunt u onbeperkt gebruik maken van de voorzieningen, zoals de indoor speeltuin. Onze camping is het gehele jaar geopend. Ook in de voorzieningen, zoals de horeca en de receptie kunt u het gehele jaar terecht. Verder zijn er gedurende het hele jaar door verschillende activiteiten.

Op de standplaats vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Zo is er kabeltv, 16 ampère stroom, water (het gehele jaar door), vast internet (optioneel), vaste propaangasaansluiting en riolering op elke jaarstandplaats.

Wilt u het hele jaar bij ons op vakantie komen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden:

Huur van een lege standplaats
Heeft u een eigen chalet of stacaravan? Dan hebben wij enkele lege standplaatsen. Graag bespreken wij met u wat de mogelijkheden zijn en adviseren wij u betreffende transport en plaatsing.
Interesse in een lege standplaats? Klik hier voor de mogelijkheden: vrije standplaatsen

Koop van een stacaravan of chalet
Wij bieden ook gebruikte stacaravans en chalets te koop aan. Als u een gebruikte stacaravan of chalet koopt, dan heeft dat als voordeel dat alles al in ingericht en dat de tuin klaar is. U kunt er meestal zo in. Wij begeleiden de aankoop en zorgen voor gedegen overeenkomsten. Zo kunt u snel en zeker genieten van uw eigen plekje in Winterswijk. Interesse in een stacaravan op chalet? Klik hier voor de mogelijkheden: verkoop.

Uiteraard bent u van harte welkom om onze camping vrijblijvend te bezoeken. Wij leiden u graag rond en laten u alle mogelijkheden zien. U bent van harte welkom.

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan