Vrije plaatsen

Beschikbare vrije jaarplaatsen

Standplaats 95
Plaats 95 is een mooie plaats, gelegen aan een rustige pad van de camping. Het is een langwerpig perceel, met aan de achterrand bomen. Aan de voorzijde van het perceel is het zonnig, aan de achterzijde schaduwrijk. Op de plek zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals 16 ampère stroom, water, riolering, propaangastaansluiting en een internetaansluiting indien gewenst. U kunt op het perceel parkeren. De plek is een comfortplaats en is per 1 januari aanstaande beschikbaar.

Comfort Deluxe Plaats
Per 1 januari 2021 komt er 1 extra ruime Comfort Deluxe standplaats beschikbaar. Deze standplaats heeft aan de achterrand bomen en aan de voorzijde zon. Op de plek zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals 16 ampère stroom, water, riolering, propaangastaansluiting en een internetaansluiting indien gewenst. U kunt op het perceel parkeren.

Op dit moment zijn er geen andere vrije standplaatsen, wel zijn er nog wat stacaravans of chalets in de verkoop (klik op https://www.wieskamp.nl/jaarplaatsen/verkoop/ voor het actuele aanbod). Ook  komen wel weer nieuwe vrije plaatsen beschikbaar. Mocht u interesse hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of even langs komen. Dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan