Vrije plaatsen

Beschikbare vrije jaarplaatsen

Plaats 18
Plaats 18 is helemaal vooraan de camping gesitueerd en is ideaal als u kinderen heeft. Deze kunnen zo de speeltuin in of naar her recreatieteam. Deze plaats is een Comfort Deluxe plaats en is dus een heerlijk ruime plaats. De plek is zonnig, maar heeft ook schaduw van een boom op het perceel. Op de plek zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals 16 ampère stroom, water, riolering, propaangastaansluiting en een internetaansluiting indien gewenst. U kunt op het perceel parkeren.

Standplaats 95
Plaats 95 is een mooie plaats, gelegen aan een rustige pad van de camping. Het is een langwerpig perceel, met aan de achterrand bomen. Aan de voorzijde van het perceel is het zonnig, aan de achterzijde schaduwrijk. Op de plek zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals 16 ampère stroom, water, riolering, propaangastaansluiting en een internetaansluiting indien gewenst. U kunt op het perceel parkeren. De plek is een comfortplaats en is per 1 januari aanstaande beschikbaar.

Plaats 110
Plaats 110 vindt u midden op de camping en is een Comfort Plus plaats. Deze standplaats heeft aan de achterrand bomen en aan de voorzijde zon. Op de plek zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals 16 ampère stroom, water, riolering, propaangastaansluiting en een internetaansluiting indien gewenst. U kunt op het perceel parkeren.

Plaats 153
Plaats 153 is midden op de camping gesitueerd. Het is een extra ruime standplaats, dus u heeft voldoende ruimte om uw chalet. Het is een zo zonnige plaats, maar heeft op het heetst van de dag ook wat schaduw van de groenwal aan de achterzijde. Op de plek zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals 16 ampère stroom, water, riolering, propaangastaansluiting en een internetaansluiting indien gewenst. U kunt op het perceel parkeren.

Plaats 244
Deze standplaats ligt midden op de camping, maar wel rustig gelegen. U kunt vanuit hier gemakkelijk het Waliënse bos in. Het is een Comfort-Plus plaats, waardoor u lekker de ruimte heeft. De plaats is zonnig, maar aan de achter-rand is er ook was schaduw van een groenwal. Op de plek zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals 16 ampère stroom, water, riolering, propaangastaansluiting en een internetaansluiting indien gewenst. U kunt op het perceel parkeren.

Op dit moment zijn er geen andere vrije standplaatsen, wel zijn er nog wat stacaravans of chalets in de verkoop (klik op https://www.wieskamp.nl/jaarplaatsen/verkoop/ voor het actuele aanbod). Ook  komen wel weer nieuwe vrije plaatsen beschikbaar. Mocht u interesse hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of even langs komen. Dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan