Vrije plaatsen

Beschikbare vrije jaarplaatsen

Heeft u een chalet of stacaravan? Hieronder staan de vrije jaarstandplaatsen op ons terrein. Mocht u hier niet vinden wat u zoekt, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we samen met u bekijken of er wellicht binnenkort nieuwe vrije standplaatsen beschikbaar komen.

Het transport en plaatsen van stacaravans en chalets is specialistisch werk. Het team van het Wieskamp werkt samen met gespecialiseerde bedrijven om uw chalet en stacaravan zorgvuldig te transporteren, plaatsen en aan te sluiten. Wij adviseren u graag.

Op dit moment zijn de volgende plaatsen beschikbaar:

Plaatsnummer 327

Dit perceel is op het westen gericht en heeft een eigen parkeerplaats. Het is een mooi hoekperceel. Aan de rand van het perceel staat een boom, die wat schaduw geeft, verder is her perceel zonnig.

Soort plaats: Comfort perceel

Plaatsnummer 175

Plaats 175 is zeer rustig gelegen. Aan één zijde geeft een mooie boom wat schaduw op het perceel, aan der andere zijde is het perceel weer zeer zonnig. Het perceel ligt weliswaar in het hart van de camping, maar is toch zeer rustig gelegen. Dit perceel heeft een eigen parkeerplaats op het perceel.

Soort plaats: Comfort perceel

Plaatsnummer 166

Deze standplaats is een mooi gelegen, extra ruim perceel. Het is een zeer zonnig perceel, gelegen aan een doodlopende weg in het hart van de camping. Hierdoor is het perceel rustig gelegen. Er is ruimte voor een eigen parkeerplaats op de plek.

Soort plaats: Comfort Deluxe perceel

Plaatsnummer 278

Plaats 278 is fraai gelegen, niet ver van de voorzieningen. Het is een ruim perceel, met veel zon. Aan de achterzijde staat wat beplanting en een enkele boom. Het is een langwerpig perceel, waardoor er veel ruimte is voor een tuin aan de voorzijde van uw chalet of stacaravan. Er is ruimte voor het parkeren van uw auto op de standplaats

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam." 

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan