Kamperen op Camping Capfun het Wieskamp

Kamperen in Winterswijk

Wanneer u komt kamperen op Camping Capfun het Wieskamp, dan kiest u voor mooie velden en comfortabele voorzieningen. Zo zijn al onze plaatsen uitgerust met gratis privésanitair, 16 ampère stroom, kabeltv en gratis WiFi. Wij bieden 4 kampeervelden, elk met hun eigen charme. Kies voor de vrijheid van kamperen, maar met het comfort van uw eigen douche en toilet op de standplaats.

De kampeervelden zijn ruim en er zijn zowel beschutte als zonnige plaatsen. Door de rust en de ruimte zijn alle velden geschikt voor zowel gezinnen, als voor mensen die zonder kinderen kamperen.

Voor een beschrijving van de verschillende kampeervelden, klikt hier: velden

Weet u niet zeker welke kampeerplaats het beste aan uw wensen voldoet? Of heeft u een duidelijke voorkeur voor een bepaald veld of standplaats ? Bel of mail ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kamperen bij Camping Capfun het Wieskamp met camper, caravan of tent hoeft niet duur te zijn. Het Wieskamp rekent geen boekingskosten. In het voor en naseizoen kunt u bij Camping Capfun het Wieskamp terecht met de ACSI kaart, Camping Card Achterhoek en anderen kortingskaarten. Kijk hier voor het overzicht: kortingskaarten

Bekijk het filmpje over kamperen op het Wieskamp:

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."