Huur accomodaties

Geniet van het Wieskamp in een verzorgde accommodatie

U kunt op het Wieskamp terecht voor de huur van verschillende accommodaties. Kies bijvoorbeeld voor onze sfeervolle Finse bungalows (“Finngalows”), of voor onze Landleven chalets. En als u het echte kampeergevoel wilt ervaren, dan kunt u terecht in één van onze Woodlodge tenten. Een geheel ingerichte tent, met badkamer en keuken. Speciaal voor gasten die slecht ter been zijn, of gasten die in een rolstoel zitten, hebben we een chalet die geheel rolstoeltoegankelijk is. Al onze accommodaties zijn geheel ingericht voor 4- of 6 personen.

Wij hebben verschillende verhuur accommodaties:

Een huisje huren in Winterswijk

Huur een huisje in Winterswijk en geniet op een comfortabele manier van de mooie omgeving. Maak een heerlijke wandeling of fietstocht om de buurt te verkennen of ontdek het gezellige centrum van Winterswijk. Als u een dagje bij uw huisje blijft hoeft u zich ook niet te vervelen.

 Op het park vindt u een buitenzwembad om heerlijk baantjes in te trekken en een restaurant voor lunch en diner. De kinderen kunnen zich vermaken in de natuurspeeltuin of tijdens wat minder lekker weer in de indoor speeltuin. In het hoogseizoen is er een animatieteam op het park te vinden. Zij organiseren meerdere leuke activiteiten per dag. 

Boek hier uw chalet in de Achterhoek

Bij Camping Capfun het Wieskamp heeft u ruime keuze uit het huren van huisjes. Zo is er voor iedere wens de juiste accommodatie te vinden. Zo vindt u in de Landleven Chalets comfort voor 4 personen en een volledig ingerichte keuken. Ook als u wel wilt kamperen, maar niet zelf uw tent mee wilt nemen zijn er een aantal opties. Kies bijvoorbeeld voor de Wiescamp Tent. Deze is al opgezet en ingericht bij aankomst en heeft tevens een privé sanitair. 

Welke opties u ook kiest bij Camping Capfun het Wieskamp kunt u genieten van een heerlijke vakantie midden in de natuur van de achterhoek. Boek hier uw huisje in Winterswijk en tot snel!