Jaarplaatsen

Het hele jaar genieten in Winterswijk

Het hele jaar genieten van Winterswijk en haar omgeving? Camping Capfun het Wieskamp heeft mooie jaarstandplaatsen. U kunt het hele jaar door gebruik maken van uw jaarstandplaats. Elke standplaats heeft eigen aansluitingen voor water (gehele jaar), elektra (16 ampère), riool en op het gasnet (propaan). Daarnaast is een vaste internetverbinding mogelijk.

De standplaatsen variëren in grootte, maar zijn allemaal minimaal 150 vierkante meter groot. De plaatshuur is afhankelijk van de grootte van de standplaats.

Camping Capfun het Wieskamp is lid van de RECRON en werkt daarom met de RECRON-ANWB leveringsvoorwaarden. Hiermee zijn uw rechten goed gezekerd en kunt u jarenlang onbekommerd genieten van uw eigen stekje in Winterswijk.

Met een jaarplaats op Het Wieskamp bent niet alleen u, maar ook uw bezoekers van harte welkom. Het Wieskamp kent geen entreegeld voor uw bezoek, zelfs niet als ze blijven overnachten. Optimale vrijheid op uw eigen stek.

Heeft u al een chalet of stacaravan en zoekt u een jaarstandplaats? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op ons terrein en over transport en plaatsing. Kijkt u op Vrije plaatsen voor de standplaatsen die op dit moment vrij zijn.

Heeft u nog geen chalet of stacaravan ? Wij bieden verschillende chalets en stacaravans te koop aan. Kijkt u op Verkoop voor het actuele aanbod.

U bent van harte welkom ons vrijblijvend te bezoeken. Dan krijgt u een goede indruk van ons terrein en van alle mogelijkheden. We ontvangen u graag.

Per 1 januari 2022 zal Camping Capfun het Wieskamp deel uit maken van Capfun campings.

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan