Tijdelijke woonruimte

Huur een tijdelijke woonruimte

Gaat u een huis bouwen of uw huis verbouwen? Dan kunt u bij ons tijdelijke woonruimte huren. Wij bieden chalets, Finngalows en een stenen bungalow aan. Deze zijn beperkt beschikbaar en alleen te huren met een tijdelijke omgevingsvergunning van de gemeente.

Wij bieden het volgende aan:

Chalet 69
Dit chalet staat meer midden op de camping en is zomer en winter te gebruiken. De verwarming gaat middels CV. Het chalet wordt geheel gemeubileerd aangeboden. Het chalet heeft 2 slaapkamers en is voor 4 personen geschikt. Prijs: € 135,00 per week (2021), inclusief internet, exclusief verbruik van energie. Dit chalet is per 15 juli beschikbaar.

Chalet 256
Dit is een fraai en ruim chalet 4 persoons chalet. Het wordt gemeubileerd aangeboden. Er zijn 2 slaapkamers, een ruime woonkamer en een woonkeuken In de schuur is een wasmachineaansluiting aanwezig. Verder is er een ruime tuin met een overdekt terras. De verwarming gaat middels CV. Het chalet is zomer en winterdag te gebruiken. Prijs: € 140,00 per week (2021), inclusief internet, exclusief verbruik van energie. Het chalet is beschikbaar vanaf 15 november 2021.

Voorwaarden:

  • De accommodaties zijn beperkt beschikbaar en moeten minimaal 6 weken gehuurd worden
  • Er kunnen alleen volle weken gehuurd worden
  • De prijs is exclusief het verbruik van energie
  • De opzegtermijn is 4 weken
  • De borg bedraagt € 250,00
  • Er is een omgevingsvergunning nodig van de gemeente (zie onder)

Omgevingsvergunning
Op alle kampeer- en bungalowterreinen in Winterswijk is permanente bewoning verboden, tenzij er een tijdelijke omgevingsvergunning door de gemeente is afgegeven. Hierop wordt stevig gecontroleerd.

De omgevingsvergunning wordt uitsluitend afgegeven bij bouw of verbouw van een woning. In alle andere gevallen mag u niet op een camping of bungalowpark in Winterswijk verblijven.

Bij het aanvragen van de vergunning heeft u de volgende bescheiden nodig:

  • Een aannemingsovereenkomst met de opleveringsdatum van de nieuw of her te bouwen woning. Dit is alleen van toepassing als er sprake is van bouw.
  • 3 makelaarsverklaringen waarin staat dat u via hen geen passende woonruimte via de reguliere woningmarkt kunt huren.

De vergunning kunt u online aanvragen via:
Aanvragen tijdelijke vergunning

Zoekt u opslagruimte voor uw meubels en andere eigendommen ? Dan raden wij de Morsebox Selfstorage aan. Afgesloten opslagboxen die in een verwarmde hal zijn geplaatst, niet ver van de camping. Daar kunt u boxen huren in heel veel verschillende maten en u kunt eveneens gebruik maken van een grote bus voor het vervoer. Bovendien heeft u dan altijd eenvoudig de beschikking over uw spullen. Meer informatie: www.morsebox.nl

 

Meer informatie nodig?
Wij helpen u graag. Mail ons via info@wieskamp.nl

Zoover logo

"Wederom een prachtige vakantie genoten op het Wieskamp. Wat een geweldige camping"

is dit toch voor jong en oud. Een goede sfeer, actief recreatieteam."

BROCHURE AANVRAGEN

Papier of digitaal  Vraag een folder van de camping aan